Calling Developers!
We are reenergizing our code contribution process! Learn More

What are the Slack Archives?

It’s a history of our time together in the Slack Community! There’s a ton of knowledge in here, so feel free to search through the archives for a possible answer to your question.

Because this space is not active, you won’t be able to create a new post or comment here. If you have a question or want to start a discussion about something, head over to our categories and pick one to post in! You can always refer back to a post from Slack Archives if needed; just copy the link to use it as a reference..

Hello, during the deployment process we stumbled upon this issue Running generator PHP Fatal error:

Options
U02QY2SSC2G
U02QY2SSC2G Posts: 6 🧑🏻‍🚀 - Cadet

Hello, during the deployment process we stumbled upon this issue Running generator
PHP Fatal error: Uncaught Twig\Error\LoaderError: Template “service/elastic/7.10/elastic.yml.twig” is not defined in “docker-compose.yml.twig” at line 146. in /data/vendor/twig/twig/src/Loader/ChainLoader.php:98 does anyone know what am the issue might be? the deploy.doker.yml file has the following configuration

search:
    engine: elastic
    version: "7.10"
    endpoints:
        localhost:9200:
            protocol: tcp

maybe I am missing something. Locally things work properly but on AWS there seems to be some insonsistencies

Comments

  • Valerii Trots
    Valerii Trots SRE @ Spryker Sprykee Posts: 1,654 ✨ - Novice
    Options

    Please use ' instead of " in version definition.

  • Valerii Trots
    Valerii Trots SRE @ Spryker Sprykee Posts: 1,654 ✨ - Novice
    edited September 2022
    Options

    Or... please update .git.docker to have latest docker-sdk.
    The thing is that locally you clone manually and most likely you use latest or fresh enough version.
    In the cloud .git.docker defines what exact version to download during the pipeline.

  • U02QY2SSC2G
    U02QY2SSC2G Posts: 6 🧑🏻‍🚀 - Cadet
    Options

    Hey Valerii, thank you for the heads up. Indeed the .git.docker file so far seems to have been the issue. Deployment is running for far more time than before. Hopefully it will solve my issue. Thank you for now and I will update the thread with the end result